Unde găsim agent de turism cu experientă?

Unde găsim agent de turism cu experientă?

angajam-agenti-de-turismAstazi, 09.11.2016, am primit un email de la o alta agentie de turism, care m-a pus in dificultate dupa ce am citit solicitarea, de obicei nu am aceasta problema.
Email-ul avea urmatorul text:

„Dragi colegi,
Agentia de turism D……TURISM are nevoie de un coleg/colega cu experienta in turism.
Daca cunoasteti pe cineva interesat, va rugam sa apelati cu incredere.
Relatii la [telefon} sau [email]”

M-am simțit obligat să ii răspund la email, pentru că întotdeauna răspundem la o solicitare, indiferent cât de fantezistă sau trăsnită este.

Buna ziua,
Chiar atat de disperati sunteti sa cautati agenti de turism la alte agentii partenere?
Nu este etic, nu este profesional si nu are legatura cu breasla turismului din care sugerati ca faceti parte.
Va recomandam sa incercati ejobs.ro, anuntul.ro sau olx.ro, sau firma de recrutari la care apelam noi cand avem nevoie.
Evident este contra cost!

Si evident dupa aceea am dat „dezabonare” din lista lor de email și am decis să le scot și oferta de la vânzare!

Nu pot sa colaborez cu o agentie de turism care nu este in stare sa găsească personal calificat decât pe banii, timpul si nervii altora.
Asta mă face să cred că la fel procedează și cu turiștii tăi.

Chiar dacă este lipsa de personal pe piata agentiilor de turism putem să recrutăm oameni de valoare din facultatile de profil, sau de la cursurile de agenti de turism organizate de centre de formare care au formatori autorizați, sau să specializăm personalul din agenție prin cursuri de formare.
Centrul de formare ANAT,  dar și altele în București sau în tară organizează cursuri de formare sau calificare pentru ocupația de agent de turism/ghid.
La absolvire sunt eliberate Certificate de calificare recunoscute de Ministerul EducațieiMinisterul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări (fost CNFPA) şi avizate de către ANT – Autoritatea Naţională pentru Turism.
Dacă sunteți interesați de agenți de ticketing acreditați IATA îi puteți găsi sau trimite la cursurile IATA.
Și nu în ultimul rând puteți să vă creați un buton pe site sau pe blog-ul dumneavoastră care să fie denumit simplu „Cariere„.

Valoarea cea mai mare a unei agenții de turism este dată de personalul calificat care lucrează acolo, acei oameni pe care nu îi cunoști întotdeauna personal, dar care petrec multe ore peste program să fie mai buni, mai informați și la dispoziția clientului cât mai mult timp.

Vă sfătuiesc să formați și să calificați agenții de turism după procedurile agenției și cel mai important după nevoile și dorințele clienților dumneavoastră.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.