Adunarea Generala ANAT 2018

Adunarea Generala ANAT 2018

Mâine 21 februarie 2018, de la ora 13:30-17:30 va avea loc Adunarea Generală ANAT 2018. Este un an al schimbărilor, ne așteaptă o perioadă complicată și de aceea trebuie să fim mai bine organizați, mai uniți și mult mai implicați. Viitorul agențiilor de turism merge către garantarea sumelor achitate de turiști, către protejarea datelor personale ale acestora, către personal mai bine pregătit și instruit în agențiile de turism.
Este momentul ca fiecare dintre noi să se implice mai mult în activitățile voluntare de la ANAT pentru ca acest viitor să fie frumos și cât mai clar pentru noi și pentru turiștii noștrii.
Eu am decis să mă implic mai mult și să împărtășesc breslei din experiența mea de peste 30 de ani în turism, prin participarea mea la alegeri, pentru un loc în Consiliul Director 2018-2020 ANAT.
Dacă voi fi ales mă voi ocupa în principal de formarea personalului din turism și cel mai important obiectiv este acreditarea Centrului de evaluare ANAT.

Fiecare opinie contează, fiecare vot este important așa că dragi colegi din ANAT vă rog să participați în numar cât mai mare la AG ANAT. Dacă din anumite motive nu puteți veni, vă rog să vă exprimați votul pentru că numai așa opinia fiecăruia dintre noi contează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.