Motivatia candidaturii la Consiliul Director ANAT

Motivatia candidaturii la Consiliul Director ANAT

Dan Anghelescu AGA ANATDragi colegi din Patronatul ANAT,

Va prezint obiectivele pe care vreau sa le realizez in perioada 2016-2018, in cadrul Consiliului Director.
Pentru intrebari, sugestii sau pareri va astept in numar cat mai mare la AGA ANAT din 20 mai 2016, care se va desfasura la Hotel Ramada North din Bucuresti.

 

“Programul in 12 puncte pentru resursele umane din agentiile de turism membre A.N.A.T.”:

 1. Acreditarea Centrului de evaluare A.N.A.T. prin modificarea nivelului 4 a ocupatiei de agent de turism/ghid la nivelul 3 sau prin parteneriate cu universitatile de profil.
 2. Continuarea negocierilor pentru a incheia un protocol cu A.S.E. si Universitatea Romano-Americana pentru formarea moderna a personalului din agentiile de turism.
 3. Ca membru al  Comisia Resurse umane, formare si perfecționare profesională voi continua organizarea cursurilor A.T.C. (Centrul de formare A.N.A.T.) la tarife subventionate pentru membrii A.N.A.T.
 4. Ca membru al  Comisia Resurse umane, formare si perfecționare profesională voi organiza cursuri GRATUITE pentru membrii A.N.A.T. in parteneriat cu asociatiile care pot oferi astfel de cursuri.
 5. Completarea si modernizarea programei cursurilor A.T.C. cu noi cursuri necesare personalului din agentiile membre A.N.A.T.
 6. Reprezentarea A.N.A.T. in Comitelul Sectorial Turism pentru modificarea ocupationala a meseriilor din agentiile de turism in Clasificarea ocupatiilor din Romania (C.O.R.).
 7. Introducerea in C.O.R. a ocupatiei de “consultant de turism” si/sau “consultant de calatorie”
 8. Reactualizarea si modernizarea standardului ocupational pentru AGENT DE TURISM, cod COR 422102. Este in lucru la Comitelul Sectorial Turism.
 9. Ca membru al  Comisia Resurse umane, formare si perfecționare profesională voi continua organizarea cursurilor I.A.T.A. pentru a avea o cat mai buna pregatire a agentilor nostri de ticketing
 10. Ca membru al  Comisia Resurse umane, formare si perfecționare profesională voi dezvolta organizarea cursurilor A.T.C. (Centrul de formare A.N.A.T.) si I.A.T.A. in regiunile A.N.A.T. prin deschiderea filialelor la Brasov si Bacau.
 11. Reinceperea organizarii Forumului de bune practici in turism cel putin o data la doi ani
 12. Negocierea unui tarif preferential pentru membrii A.N.A.T. cu companii acreditate pentru Sanatatea si securitatea in munca a angajatilor din agentia de turism.

Va multumesc,
Dan ANGHELESCU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.