Forumul de Incoming editia a IV-a, SanConfind Campina

Forumul de Incoming editia a IV-a, SanConfind Campina

Forumul de Incoming editia a IV-a

se va desfasura in data de 21 ianuarie 2017, la SanConfind din Campina, unul dintre cele mai moderne centre medicale din Prahova, deschis în aprilie 2015.

Centrul medical SANCONFIND folosește două resurse naturale importante: apa sărată (captată din izvoare), de concentrație apropiată celei de la Marea Moartă (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moartă) și nămolul de Techirghiol. Acestea sunt indicate pentru o gamă largă de afecțiuni.
Evenimentul este organizat de InfoTravelRomania.ro, Clubul Presei de Turism – FIJET Romania si Centrul Medical SanConfind sunt principalii parteneri ai acestui eveniment.
Participarea si transportul din Bucuresti la Forumul de Incoming editia a IV-a, de la Campina sunt gratuite.

Turismul de incoming este ramura cea mai importanta a unei afaceri in turism, pentru ca incoming-ul aduce turisti straini, adica infuzie de capital extern. Incoming-ul este export, un export fara transport, fara taxe vamale, fara concurenta cu producatorii internationali.
Evenimentul se bucura de un real succes fiind inscrisi pana acum aproape 150 de persoane participante, majoritatea reprezentanti ai agentiilor de turism, care inteleg ca activitatea de incoming poate aduce beneficii pe termen lung. Mai sunt prezenti parteneri media dar si 14 vorbitori (speakeri) care vor prezenta idei si solutii pentru a putea dezvolta turismul de incoming.
Printre vorbitori ma voi numara si eu deoarece din experienta de 30 de ani in turism (in 1987 am terminat Scoala de ghizi la BTT Bucuresti) am invatat ca incoming-ul este o sursa de venit care nu trebuie neglijata.

Voi prezenta cel mai nou produs al agentiei de turism La Piovra Turista, care ofera turistilor care viziteaza Bucurestiul informatii, excursii, tratamente medicale si stomatologice, cursuri de limba romana, transferuri si rent a car. Acesta este portalul BookingBucharest.ro – brandul nostru pentru incoming, unde turistii pot gasi toate informatiile de care au nevoie pentru a avea in sejur minunat in capital tarii noastre.

In concluzie daca vreti sa luati contact cu incoming-ul sunteti asteptati la Forumul de Incoming editia a IV-a se va desfasura in data de 21 ianuarie 2017, la SanConfind din Campina.

Tot ce trebuie facut este sa te inscrii AICI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.