Managementul aplicat al agentiei de turism

Managementul aplicat al agentiei de turism

Succesul nostru ca manageri nu depinde doar de realizarile noastre, depinde și de realizările oamenilor cu care lucrăm în echipă. Pentru ca aceste realizări să fie excepţionale este nevoie ca membrii echipei să-şi valorifice abilităţile şi să-şi atingă potenţialul maxim. Acest lucru nu se poate întampla dacă nu ne implicăm și nu le oferim sprijinul nostru.

Pentru ca succesul să fie de durată, trebuie ca abilitățile noastre manageriale și cunoștiințele materiale să fie dezvoltate continuu. Pentru acest lucru am dezvoltat cursul Managementul aplicat al agenției de turism în care am adunat experiența mea de peste 30 ani în managementul agenției de turism. Acest curs se adresează atât celor care vor să înceapă o afacere în turism cât și managerilor cu experiență. Fiecare dintre cursanți vor învăța sau își vor aminti organizarea, lucru în echipă, delegarea sarcinilor și responsabilităților personalului, bugete, ținte, dar și conceperea, realizarea și comercializarea produsului turistic într-o agenție de turism. Acest curs, spre deosebire de alte cursuri, este un curs practic și mai puțin teoretic despre cum APLICAM cunoștiințele noastre de management în agenția de turism.

La finalul cursului vom ști cum să organizăm, conducem și gestionam o agenție de turism pentru a fi de SUCCES.

Cursul se poate organiza online, independent sau în cadrul calificării de MANAGER ÎN ACTIVITATEA DE TURISM, are o durată de 6 ore.

Pentru informații și detalii vă rog apăsați AICI