Contact

Contact

Dan C. ANGHELESCU

Contact Dan C. ANGHELESCU

Agentia de turism touroperatoare La Piovra Turista
Adresa: Bd.Corneliu Coposu Nr.4 Bl.105A Sc.1 Parter
Bucuresti,Romania
Telefon: +4.021.327.29.09
Telefon Mobil: +4.0722.20.26.26
Fax: +4.021.326.81.86
Email: office@lapiovra.ro
Site Web: www.lapiovra.ro

M-am născut in Bucureşti pe 22 noiembrie într-o familie de intelectuali.
Am acumulat toată viaţa, grija şi atenţia familiei fiind singurul copil.
Acum am la rândul meu două fiice, Teodora şi Miruna, iar grija şi atenţia mea se îndreaptă către ele.
Cea mai mare parte a activităţii mele profesionale s-a desfăşurat în domeniul turismului.
Am  o experiență de peste 30 de ani în turism, începută ca ghid încă de pe băncile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti. De 30 de ani dețin propria agenție de turism, La Piovra Turista, și de peste 20 de ani sunt membru ANAT. În anul 2015, m-am hotărât să candidez la preşedinţia ANAT din motive care ţin de siguranţa şi prestigiul breslei agenţiilor de turism. Nu am niciun interes personal în această privinţă, ţinând cont că funcţia de preşedinte ANAT este foarte solicitantă şi răpeşte din timpul pe care îl alocăm propriului business. Însă, ţinând cont că ANAT mi-a oferit foarte mult de-a lungul celor 20 de ani, consider că este timpul să ofer şi eu, la rândul meu. Singurul meu interes personal este acela de a-mi asigura protecţia şi prestigiul, ca agenţie, alături de alte sute de agenţii membre. Mai precis, acela de a oferi o şansă tuturor agenţiilor de turism serioase, indiferent de mărimea lor.

De-a lungul timpului, am urmat mai multe cursuri de specialitate în turism, obținând calificări în Managementul plângerilor și reclamațiilor în Agențiile de Turism, Manager de calitate în servicii, Worldspan for travel agencies, Evaluator de competente profesionale, Cursul de formator, Curs privind Legea Concurentei pentru Agentiile de turism, Curs Manager de Proiect, Curs Calitatea Serviciilor în Turism. Am urmat, de asemenea, Cursul Tarom de Passengers Fares, Ticketing and Regulations, cursul de Managementul organizaţiilor (Porto, Portugalia) dar și pe cel de Formare Managerială în Turism. Am absolvit în anul 2008 un Master in Business, Facultatea de Comert din cadrul A.S.E. Bucuresti.
În cadrul ANAT sunt membru în actualul Consiliu Director, președinte al Comisiei Resurse Umane, Formare și Perfecționare Profesională și membru în Comisia Târguri de Turism și Evenimente Proprii.

Sunt, în același timp, și Secretar General al Clubului Presei de Turism – F.I.J.E.T. România, dar și publicist și blogger, calitate în care am publicat zeci de articole, reportaje şi analize. Am colaborat cu publicaţii precum ANAT Media, Săptămâna Turistică, Travel Advisor, Bucharest What Where When şi Bucharest Nightlife. Editez propriile publicaţii online, de consultanţă – Ziarul Vacanţelor şi Ziarul Restaurantelor – respectiv propriul blog, www.dananghelescu.ro.

Speaker Dan Anghelescu

De-a lungul timpului, am fost invitat ca speaker, trainer, consultant la evenimente de turism şi de afaceri, precum Romanian Travel Forum, “Calificări în turism: o şansă la un viitor mai bun”, “Îmbunătățirea competențelor profesionale ale absolvenților pentru a face față provocărilor actuale din industria turismului” etc. Am susţinut o serie de prelegeri studenţilor de la facultăţile de turism ale A.S.E., Universităţilor Româno-Americană şi Hyperion.
De asemenea, am obţinut premii şi distincţii la Topul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Gala Travel Advisor etc.

 

You can follow us on Twitter or on the You Tube and become a fan on Facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.