Sisteme de rezervari

Sisteme de rezervari

Dezvoltarea tehnologiei a influențat profund sistemul de lucru în agențiile de turism și a obligat agentul de turism să răspundă rapid solicitărilor, să fie mai ceativ și mai receptiv la nevoile pieței, ceea ce a dus la nevoia de a avea nevoie de noi competențe profesionale. Acum este obligatoriu ca lucrătorul dintr-o agenție de turism să știe să folosească tehnologia.

Am observat că nevoia imediată este răspunsul rapid solicitărilor, iar instrumentele sunt sistemele de rezervari online. Pentru aceasta am dezvoltat cursul de Sisteme de rezervări în agenția de turism, curs care are ca obiectiv alegerea și învățarea sistemului de rezervări care se potrivește cel mai bine nevoilor turiștilor noștri.

Cursul începe cu istoria rezervărilor, de la scrisoare până la click, terminând cu decontul rezervărilor și de cele mai multe ori cu mulțumirile turiștilor pentru că l-am oferit o vacanță reușită.

La finalul cursului vom ști cum să concepem, efectuăm și urmărim rezervările turiștilor noștri pentru ca aceștia să aibă o călătorie bine organizată și implicit o vacanță reușită.

Cursul se poate organiza online, independent sau în cadrul calificării de AGENT DE TURISM – GHID, are o durată de 6 ore.

Pentru informații și detalii vă rog apăsați AICI