Mulţumesc pentru voturile voastre!

Mulţumesc pentru voturile voastre!

Dan Anghelescu AGA ANATMulţumesc pentru voturile voastre!

După cum deja ştiţi, ieri s-au desfăşurat alegerile pentru funcţia de preşedinte al ANAT şi pentru Consiliul Director al asociaţiei pentru un mandat de doi ani (2015-2017). Pentru funcţia de preşedinte au fost trei candidaţi, printre care m-am numărat şi eu.
Preşedinte a fost ales Aurelian Marin, proprietarul Paradis Vacanţe de Vis din Constanţa, pe care îl felicit încă o dată, cu această ocazie.
Mulțumesc celor prezenți, celor care m-au votat şi celor care m-au ascultat.
Eu am fost reales membru în Consiliul Director al ANAT pentru următorii doi ani şi mă voi ocupa de comisia Resurse umane, formare şi perfecţionare profesională.  Ţin să mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat voturile pentru preşedinţie dar şi pentru Consiliul Director! Nu contează că nu am fost ales în funcţia de preşedinte. Contează însă că 18 oameni, 18 proprietari de agenţii de turism consideră că strategia mea pentru dezvoltarea ANAT a fost bună. Şi le promit că voi încerca, împreună cu noua conducere a ANAT, al cărei membru sunt şi eu, să o implementez pas cu pas.
ANAT face un pas înainte şi sunt sigur că va fi o schimbare în bine. Pentru că membrii ANAT nu au votat doar un om (aşa cum ar fi făcut-o şi cu mine), ci au votat platforme, strategii. Toţi cei trei candidaţi am avut obiective comune în strategiile noastre: problema asigurării contra insolvenţei, egalitatea între membrii ANAT indiferent de mărimea firmei şi multe altele.
Nu ne rămâne decât să le implementăm şi să trecem la treabă! Am o strategie, sunt membru în C.D. ANAT şi voi rămâne “preşedintele” celor care m-au votat. Este o responsabilitate, refuz să cred că am primit voturi doar pentru că am fost “simpatic” sau pentru că am vorbit frumos şi am zâmbit.
Încă o dată, mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Promit că nu îi voi dezamăgi, aşa cum sper că nu am făcut-o nici până acum.

AGA ANAT 2015
AGA ANAT 2015, Hotel Marshal Garden Bucuresti

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.