Proteste pasnice in Bucuresti

Proteste pasnice in Bucuresti

In ultimele zile ma confrunt cu un val de anulari , dar si cu lipsa rezervarilor turistilor straini care doreau sa viziteze Bucurestiul in perioada urmatoare. Multi dintre ei se tem ca nu isi pot desfasura in conditii bune programul de vacanta propus si de aceea imi pun foarte multe intrebari despre situatia actuala din Bucuresti.
Le voi raspunde in principal printr-o selectie de fotografii din Piata Victoriei din timpul protestelor pasnice din Bucuresti unde peste 100.000 de oameni au aratat ca se poate protesta pasnic si civilizat, pentru ca o „fotografie face cat o mie de cuvinte”. Le multumesc persoanelor care au facut si au trimis aceste fotografii pe Facebook. Le multumesc si persoanelor care au avut grija sa nu lase in Piata Victoriei, munti de gunoaie Acestia au arat ca suntem un popor civilizat si educat, dar si ca nu putem tolera la infinit nedreptatea.
Acolo unde parintii vin insotiti de copii sunt considerate locuri sigure pentru majoritatea dintre noi, iar in Piata Victoriei la proteste au participat copii in fiecare zi.
Cred ca turistii straini pot veni zilele acestea in Romania si in Bucuresti sa vada ca nimeni nu ii va impiedica sa isi organizeza programul asa cum isi doresc, dar si cum se poate demonstra pasnic, civilizat si democratic, fara sa iti fie frica de integritatea ta corporala. Suntem un popor de oameni civilizati si ospitalieri. Este o lectie pe care am invatat-o si sunt fericit ca orasul in care traiesc si muncesc ramane la fel de frumos si sigur pentru turisti.

Dear friends, you come to see how over 100,000 people protesting peacefully and civilized in Piata Victoriei in Bucharest.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.