Invitaţie în Bucurestii lui Caragiale

Invitaţie în Bucurestii lui Caragiale

Dragi mei ieri, 10 iunie 2012 a inceput cu adevărat Festivalul „Bucurestii lui Caragiale” sub motto-ul 100 de ani, 100 de spectacole, 100 de personalitati.
Festivalul se va desfăşura în Bucuresti în perioada 09 iunie-20 septembrie 2012 în trei locatii:  Piaţa Festivalului (intersectie Str. Franceza cu Str. Poştei) din centrul vechi, de La Conu’ Iancu (Restaurant Bucureştiul Insular)– Hala Traian şi la Opera Naţională.
Puteţi rezerva cazare în Bucureşti la cativa paşi de locaţiile de distracţie cu numai 30 euro- noapte. Apartamentele în regim hotelier pe care vi le recomand au toate dotările necesare pentru confortul clientului (Lenjerie, prosoape, săpun, şampon, TV color cu cablu, aer condiţionat, bucătarie utilată, plită electrică, cuptor cu microunde, frigider, veselă, tacâmuri, filtru cafea, baie modernă, internet). Si bonus o sticlă de vin roşu, din colecţia personală Dan ANGHELESCU, pentru cei care stau trei nopţi.
Intrarea este liberă la toate spectacolele, iar programul festivalului este diversificat şi foarte interesant.
Prima seara (ieri) la Conu’ Iancu  este memorabilă prin prestaţia actorilor Sânziana Tarța, Sabrina Iașchievici, Ioana Ancea, Ioana Mărcoiu, Georgiana Dumbravă,Letiția Vlădescu, Sergiu Fleșner, Alex Ion, Andrei Seușan, Silviu Debu, Radu Craciun care fac parte din Trupa de UNION şi au interpretat cu succes Cupletele de la Union după I.L.Caragiale.
          Nu în ultimul rând frumoasa voce a Irinei Sârbu ne-a delectat cu cântece de altădat’ alături de autenticii lăutari de la SARPELE ROSU!
Dacă mai vreţi detalii ştiţi cum să mă gasiţi…Dacă nu, atunci sunaţi la 0722.20.26.26 (la o oră decenta, vă rog).

One thought on “Invitaţie în Bucurestii lui Caragiale

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.