“CARAVANA ANAT” – o tradiţie care trebuie reluată

“CARAVANA ANAT” – o tradiţie care trebuie reluată

Caravana ANATÎn perioada 2009 – 2011, ANAT a organizat un adevărat maraton al întâlnirilor cu membrii în diverse regiuni ale României, intitulat “Caravana ANAT”. Campania Caravana ANAT a ajutat membrii Consiliului Director al ANAT în a înţelege mai bine problemele reale ale membrilor din fiecare regiune, în a afla ce îşi doresc aceştia de la Asociaţia în care sunt membri şi în a dezbate împreună cu ei campaniile şi obiectivele actuale ale ANAT.
Feed back-ul a fost foarte bun la acea vreme, iar membri conştientizau că au beneficii din partea ANAT. În cadrul „Caravanei ANAT” au fost promovate ideile şi toate celelalte campanii ANAT şi au avut loc chiar dezbateri tip „brainstorming”. Asemeni unei corăbii care înaintează pe mare corectând permanent erorile şi devierile de la traseu, la fel, această Caravană a contribuit la luarea unor decizii bune şi corecte ale conducerii ANAT, în funcţie de răspunsurile primite de la membrii săi.
„Caravana ANAT” trebuie reluată şi dezvoltată. Voi susţine ca în cadrul acestei Caravane, ANAT să organizeze şi conferinţe şi miniforumuri, să aducă oameni cu experienţă şi personalităţi din turism, care să îşi împărtăşească din secretele succesului.
Îmi amintesc că prima Caravană ANAT a fost pe 10 octombrie 2009, la Târgu Jiu. Atunci a fost prezentată Campania „Alege agenţia de turism – Călătoreşte cu ANAT” şi a fost organizată, la final, o conferinţă de presă. Astfel, ANAT a fost la acea vreme mai prezentă şi în presa locală – cu care cred că trebuie îmbunătăţită legătura. În urma Caravanelor ANAT au fost înfiinţate chiar asociaţii de promovare şi dezvoltare turistică locale. În concluzie, mai e nevoie de Caravana ANAT?

P.S. Recent (februarie 2015) am fost prezent la şedinţele de alegeri din Regiunea ANAT SUD (Județele regiunii: Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Ialomița) şi Bucureşti unde au avut loc discuţii importante despre nevoile şi dorinţele membrilor din regiune. Voi face tot ce este necesar pentru a nu ramâne lucrurile doar la stadiul de discuţii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.