CARDUL ANAT – un mare beneficiu pentru membrii Asociaţiei

CARDUL ANAT – un mare beneficiu pentru membrii Asociaţiei

card_travel_industry1Acum 6-7 ani, la iniţiativa domnului Sorin Dencescu, director general al Krontour – Lufthansa City Center din Braşov, era pus în practică un instrument foarte util pentru membrii ANAT – Cardul ANAT / „Travel Industry Card”. Acesta viza reduceri substanţiale la mulţi furnizori, precum hoteluri, asigurări, restaurante, farmacii, lanţuri de clinici medicale, rent a car şi mulţi alţi potenţiali parteneri ai ANAT. Cardul ANAT a fost pus în practică, încercând să urmeze modelele cardurilor IATA sau DRV (omologul ANAT în Germania).
Din păcate, deşi există fizic şi este implementat din 2009, dezvoltarea acestui card a fost aproape abandonată. Consider că „Travel Industry Card” poate fi un beneficiu real pentru membrii ANAT, asemeni reducerilor la participarea la târguri sau cursurilor gratuite. Cardul ANAT ar putea fi un puternic instrument de fidelizare a membrilor, precum şi a partenerilor.
Acest card mai poate fi folosit ca legitimatie de serviciu sau pentru intrarea gratuita a agentului de turism la unele muzee, evenimente sau la târgurile de turism organizate de ANAT.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.