Apel la acțiune și participare la AGA pentru membrii din București și nu numai

Apel la acțiune și participare la AGA pentru membrii din București și nu numai

Casa Centrala a Armatei
Casa Centrala a Armatei

Astăzi am fost profund impresionat de mesajul transmis în reţeaua ANAT de Violeta Constantinescu, Agenţia de turism PLOUTOS .
Am înţeles că nu sunt singurul care doreşte „ceva nou şi ceva benefic pentru agențiile de turism “de rând”, sau mai bine zis “talpa Asociației””.

EU răspund PREZENT la întâlnirea de mâine 06 martie 2015!

Dragi membri ANAT,

Avem multe de făcut, în București și nu numai!  Orașul nostru trebuie să ajungă o adevărată capitală europeană, să rivalizeze cu celelalte capitale europene, din punct de vedere al serviciilor oferite turiștilor ! Cu o Asociație de promovare a Bucureştiului (înfiinţată de curând) în care ANAT este membru, care să facă ceva pentru agențiile de turism, cu carduri de călătorie şi intrare la muzee, cu reduceri în cluburi şi restaurante, cu promovare de evenimente, şi mai ales, cu creare de evenimente!

De 6 ani Asociaţia nu a mai avut un președinte din capitala ţării, un președinte care să ajute la dezvoltarea din punct de vedere turistic a Capitalei! Au rămas şi sunt multe probleme nerezolvate în cadrul Asociației, pentru membrii Asociației! Nu știu dacă rezolvarea problemei va veni de la Dan Anghelescu! Însă speranța moare ultima! Este timpul să avem din nou un președinte din Capitală, un președinte care să reprezinte şi să apere interesele membrilor de rând, ale celor 500 de agenții, câte mai sunt acum în Asociație!

Vă invităm să participați la Adunarea Generală a asociaţiei din 11 Martie 2015, orele 13.30 – 18.00, la Hotel Marshal Garden, București, Calea Dorobanților nr. 50B, Sala Panoramic 2 și să VOTAŢI! Este dreptul fiecărui membru, dreptul fiecărei agenții indiferent de mărime. După alegeri va avea loc o Cină festivă: 18.30 – 22.00, Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 1 (gratuit pentru participanții la AGA, însoțitori 120 lei/pers, nu uitați să confirmați participarea la office@anat.ro ).

Dacă vreți şi sperați să se întâmple ceva nou şi ceva benefic pentru agențiile de turism “de rând”, sau mai bine zis “talpa Asociației”, veniți la vot !

Vă invităm la o discuție liberă înaintea Adunării Generale, vineri 6 Martie, ora 18:00 la Restaurant Bellini (Str. Ion Ghica nr. 5, vis a vis de Cinema PRO).

Violeta Constantinescu
Agenţia de turism PLOUTOS

arcul-de-triumf-bucuresti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.