IMPORTANŢA CURSURILOR DE TICKETING /IATA

Un agent de ticketing a fost, este şi va rămâne indispensabil touroperatorilor care au departament de ticketing sau care sunt agenţii acreditate IATA. Respect toţi agenţii de turism, însă, trebuie să recunoaştem că a face ticketing este o “artă”, iar pentru acest ocupaţie este nevoie de cursuri suplimentare.

De aceea, este foarte important ca ANAT să continue să organizeze cursurile IATA în Bucureşti şi la distanţa, dar sa deschidă noi centre  în Braşov şi Bacău, pentru o cât mai bună pregătire a agenţilor noştri de ticketing. De multe ori, de aceşti agenţi nu depind numai agenţiile de turism membre IATA, ci şi revânzătorii şi partenerii acestor agenţii.

Cred că în prezent, când tarifele pentru biletele de avion variază şi de la zi la zi ori de la companie la companie, avem nevoie mai mult ca oricând de agenţi IATA, care să poată oferi rapid cele mai bune conexiuni aeriene clienţilor şi partenerilor.

Dan Anghelescu

Despre Dan Anghelescu

http://www.lapiovra.ro http://www.ziarulvacantelor.ro Email: office@lapiovra.ro Facebook http://facebook.com/AnghelescuDan Agentia de turism La Piovra Bucuresti Director-general Una dintre cele mai vechi agentii de turism din Bucuresti, care construieste pentru dumneavoastra pachete turistice in orice colt al globului pamantesc.
Acest articol a fost publicat în ANAT, Bucuresti, Calificări în turism, Dan Anghelescu, turism și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.