Chromecast sau cum proiectezi pe TV de pe smart phone

Chromecast sau cum proiectezi pe TV de pe smart phone

Cand am achizitionat telefonul Samsung Galaxy S4 am fost foarte incantat de functia Screen Mirroring. Imediat am incercat sa il conectez la un televizor Samsung ES7000. Dar surpriza, nu reuseam.
Am cercetat o perioada de timp cum pot sa vad pe televizor ecranul telefonului meu, sau cum pot sa vad inregistrari video din telefon direct pe TV. Am constata cu stupoare ca nu functioneaza fara un echipament suplimentar! Cea mai ieftina solutie a fost Google Chromecast Hdmi Streaming Media Player, pe care l-am instalat in portul HDMI al televizorului si foarte simplu, selectand din telecomanda echipamentul, pot urmari de pe telefon sau tableta direct pe ecranul televizorului inregistrari video, ecranul si aplicatiile telefonului meu, pot conecta mai multe telefoane smart, pot urmari filme, asculta muzica etc.. Interesant este faptul ca poate fi utilizat si la un televizor care nu este smart dar are port HDMI si exista un router WI FI la care sunt conectate TV-ul si telefonul. Nu uitati sa descarcati in telefon din Magazin Play aplicatia Chromecast pentru a putea functiona echipamentul. In aplicatie o sa gasiti butonul „fundal”, care are rolulul sa proiecteze pe ecranul televizorului fotografii cu adevarat superbe.
Chromecast poate fi folosit cu succes la targuri, expozitii, congrese sau training-uri pentru proiectarea pe ecranul TV, fara ajutorul cablurilor, a prezentarilor, siglei sau video clipurilor companiei dumneavoastra, inclusiv cu sonor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.