Frecce Tricolori şi „poneii” lor la Bucuresti

Frecce Tricolori şi „poneii” lor la Bucuresti

Frecce Tricolori (din Italia) sau Sageţile tricolore, conduse de LT.COL.PILOT Marco Lant, au facut senzaţie zilele trecute la Bucharest International Air Show 2012 care s-a desfăşurat in zilele de 21-22.07.2012 pe Aeroportul Băneasa din Bucuresti.
Frecce Tricolori reprezintă Forţele Aeriene ale Italiei fiind cea mai mare formaţie de acrobaţii aeriene din lume, evoluând cu 10 aeronave de producţie italiană Aermacchi MB339 (şi un avion de rezerva care ramâne la sol), la o viteză de aproape 900 de kilometri/oră. Piloţii echipei Frecce Tricolori sunt piloţi militari cu multe ore de zbor pe  avione cu reacţie iar acest lucru s-a vazut în evoluţia perfecta a celor 18 figuri desenate pe cer.
Marco este comandantul (Poneiul No.0), Jan este liderul (Poneiul No.1), Fabio a fost avionul „solo” care se învârtea şi răsucea de cred că nu îi trebuie niciodată alcool (Poneiul No.10) şi Stefano pontosul grupului (Poneiul No.5), dar toţi 11 piloţi sunt o echipă.
Avantajul meu a fost că m-am aflat, zilele trecute, în prejma piloţilor şi am văzut că sunt nişte oameni de mare bun simţ şi caracter. Toţi sunt oameni deschişi dialogului, vorbesc engleză fluent şi nici o secundă în aceste zile nu au făcu uz de cine sunt ei sau ce fac ei. Au dat interviuri, autografe şi au răspuns la toate întrebările primite chiar dacă unele persoane îi deranjau de la masă. Pot să vă spun că au fost încântaţi de Bucureşti, de centrul vechi în special şi mai ales de Old City şi Carul cu bere.
Am învăţat de la ei că dacă faci ceea ce îţi place poţi deveni cel mai bun! Iar dacă eşti cel mai bun nu ai nevoie de pază sau haine de firmă! Tricoul inscripţionat cu „ce îţi place” este suficient…
Dacă ajungeţi în Regiunea Friuli Venezia Giulia , situată în nord-estul Italiei, nu ezitaţi să vizitaţi baza aeriana de la Rivolto unde îi veţi găsi pe Frecce Tricolori. Trebuie să multumesc şi Agenţiei Naţionale pentru Turism ENIT fără de care nu aş fi avut şansa să îi cunosc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.