Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Festivalul Bucurestii lui Caragiale editia 2013 a inceput!

Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Eu imi voi petrece o mare parte din dupa-amiezele acestei veri in gradina restaurantului La Conu’ Iancu de langa Hala Traian. In fiecare seara ne putem amuza de „glumele” inca actuale scrise de Ion Luca Caragiale in interpretarea unor actori celebri.
Cu siguranta vom „uda” cu bere piesele de teatru si ii vom „ucide” pe actori cu mirosul de mici!
Orice s-ar spune Bucurestiul interbelic a fost superb iar viata de atunci plina de amuzament! Ma bucur ca Sorin Oprescu s-a gandit sa recreeze un coltisor de „rai autohton” la restaurantul gradina La Conu Iancu.
Daca va plimbati prin centrul istoric al bucurestiului o sa vedeti pe str.Franceza o scena unde in fiecare sfarsit de saptaman de la ora 20:00 se vor juca piese de teatru. Asa ca toata vara avem unde sa mergem insotiti de copii, prieteni si bunici.

In amintirea vremurilor bucurestene interbelice…Hai noroc!
Programul pieselor de teatru il gasiti pe siteul http://www.festivalcaragiale.ro

Gata cu vorbaria, sunt asteptat la mici si bere!
Nene Iancule un meniu cu mici si bere la baiatu’!

P.S. Au meniu cu 30 lei/ persoana, bonus: o bere, mai ieftin decat biletul la teatru!

Dan Anghelescu

Despre Dan Anghelescu

http://www.lapiovra.ro http://www.ziarulvacantelor.ro Email: office@lapiovra.ro Facebook http://facebook.com/AnghelescuDan Agentia de turism La Piovra Bucuresti Director-general Una dintre cele mai vechi agentii de turism din Bucuresti, care construieste pentru dumneavoastra pachete turistice in orice colt al globului pamantesc.
Acest articol a fost publicat în Bucuresti, calatorii, Dan Anghelescu, Festival, Festivalul Bucurestii lui Caragiale, Parcuri distractie, Timp Liber, turism și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.