Balul Rotary 2012 – Palatul Parlamentului din Bucuresti

Balul Rotary 2012 – Palatul Parlamentului din Bucuresti

Balul Rotary Noiembrie 2012

Balul Rotary din 23 noiembrie 2012 de la Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat in calitate de invitat. Ma bucura initiativa oamenilor care nu se gandesc numai la ei, ma bucur ca exista romani care pot oferi o suma, oricat ar fi de mica, pentru semenii lor. Viata le-a dat unora mai mult decat pot cheltui intr-o viata, altora le-a dat cat pot cheltui pentru o masa. Asa ca, hai sa dam o mana de ajutor, cum putem si cat putem, semenilor nostri si mai ales copiilor care sunt viitorul nostru!

Proiectul Districtului Rotary International 2241-România şi Republica Moldova
„Salvaţi inima unui copil” a impus organizarea unui mare eveniment social de caritate destinat strângerii de fonduri, eveniment la care au participat personalităţi ale vietii culturale, artistice şi de afaceri din România, alături de Rotarieni din toată ţara.
O implicare mare in strangerea de fonduri a avut si Rotary Triumph Romania din Bucuresti.

Balul de caritate Rotary al Districtului România-R.Moldova a fost o manifestare de referinţă, demonstrând o dată în plus implicarea clubului în proiecte care pot schimba în bine vieţile unor oameni şi, mai ales, ale unor copii suferinzi.

Cu aceasta ocazie s-au strans din donatii doar 9.900 de euro, bani care vor salva, din pacate, doar cativa copii. Personal ma asteptam sa se stranga mai multi bani, tanind cont de faptul ca obiectele licitate au fost donate de nume de referinta a vietii noastre dambovitene cum ar fi Miodrag Belodedici, Venera Arapu, Giulia Nahmany, Ciprian Marica si multi alti.

Balul a fost prezentat de Liana Stanciu, o voce cunoscuta a Magic FM, care a reusit sa anime atmosfera si sa inmoaie inima celor prezenti cand a inceput licitatia.

Muzica buna, mancare buna, atmosfera elitista dar calda, rezultate satisfacatoare.
Si alta data,  si alta data o s-o facem si mai lata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.