In topul tehnologiei Televizor LED 3D Samsung,101 cm, Full HD, 40ES7000

In topul tehnologiei Televizor LED 3D Samsung,101 cm, Full HD, 40ES7000

Am sansa sa testez un  Televizor LED 3D Samsung,101 cm, Full HD, 40ES7000 pentru o perioada de cateva saptamani. Aceasta sansa mi-a fost oferita de Super-Market Online – CumperiTot. Pe aceasta cale ii multumesc. De cateva zile aproape ca nu am mai iesit din casa de cat de ocupat am fost cu testarea TV-ului.
In primul rand vreau sa va spun ca se vede mai frumos decat in realitate! Si nu va mint.
In al doilea rand va spun ca cei de la SAMSUNG se pricep foarte bine la marketing! Uita sa ne spuna ca nu este suficient sa achizitionezi SMART TV-ul, pentru ca mai ai nevoie de tastatura (costa aproximativ 400 lei) deoarece este dificil sa navighezi pe internet din telecomanda, ca nu mai poti folosi iesiri audio cu jack, ca iti mai trebuie si un hard extern de mare viteza pentru ati inregistra emisiunile preferate (cand esti plecat). Si ca TV-ul (din punct de vedere functionalitati internet si programe) este mult mai putin decat ce poti sa utilizezi cu telefonul SMART sau tableta. Dar cel putin iti ofera in pachet 2 perechi de ochelari (gratuit).

Sa le luam pe rand!

1.Calitatile de imagine si sunet ale TV-ului sunt spectaculoase, m-am uitat la mai multe marci si modele, dar nu am intalnit ceva similar (poate doar seria 8 si 9, tot de la Samsung)
2.Claritatea 3D este mai frumoasa decat in realitate
3.Transformare din 2D in 3D este extrem de buna
4.Comenzile vocale (pornit, oprit, volum etc.) sunt in engleza, dar functioneaza foarte bine.
5.Meniul este intuitiv si destul de simplu de utilizat
6.All share functioneaza impecabil

7.Problema cu partea de internet este ca nu poti instala pe Android-ul TV-ului foarte multe aplicatii pe care le folosesti pe alte deviceuri Samsung (de exemplu DROPBOX). In concluzie TV-ul nu poate fi folosit (decat limitat) ca o tableta sau ca un telefon smart.
8.Daca esti norocos si ai cablu TV de la UPC atunci ai sansa sa scapi de receiver-ul UPC si sa folosesti DOAR telecomanda TV-ului. Cardul se monteaza simplu, dar trebuie urmarite foarte bine instructiunile.

9.Iti trebuie o conexiune foarte buna la internet, daca vrei sa urmaresti filme on line, altfel o sa se tot intrerupa

Daca poti si ai cu ce, nu o sa iti para rau ca ai achizitionat acest Smart TV.

Va ofer cateva solutii pentru a economisi bani pentru accesoriile acestui TV:
-poti achizitiona o tastatura mai ieftina care poate fi folosita la TV-urile SMART, dar si la tableta sau telefon (eu am testat doar pe produsele SAMSUNG SMART).

-poti conecta tableta sau telefonul SAMSUNG la TV cu ajutorul unui adaptor HDMI. Dar nu uita sa alimentezi adaptorul,  pentru ca nu va functiona!

Concluzia mea este ca daca intri in cercul achizitionarii de tehnologie home nu o sa mai iesi niciodata din acest cerc! Pentru o parte din aplicatiile pe care tu le folosesti pe telefonul SMART nu vor functiona pe SMART TV sau tableta. Iar o parte importanta din electronicele tale (vechi) nu vor putea fi utilizate…
Da, acum trebuie sa ii rog pe cei de la Super-Market Online – CumperiTot sa imi dea un home cinema 3D in test!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.