Frauda prin telefon

Frauda prin telefon

Frauda prin telefon a devenit in ultimul timp sport national. Internetul este plin de astfel de exemple, operatorii de telefonie nu stiu cum sa micsoreze pagubele si sa stopeze aceste practici.
Din cand in cand vedem la stiri oameni care au luat „teapa” si ne gandim ca noi nu o sa fim printre ei.
Asa gandeam si eu, dar pe 21 mai 2013 (cadou de ziua mea de nume) am primit un telefon, iar o voce, gatuita si speriata, de la celalat cap al firului a inceput sa se tanguieasca sunandu-mi „tata, am calcat cu masina o fetita pe trecerea de pietoni, te rog sa ma scapi”.
Nu am asteptat a doua replica si l-am luat la „suturi” spunindu-i „Tampitule asa te-am invatat eu sa conduci, dobitocule sa te manance puscaria, daca esti tampit! Ii spun si mamei tale sa nu te mai primeasca pe aici!” Am avut vorbele la mine si l-am bestelit cateva minute, timp in care „teparul” nu a spus nici un cuvant. Dupa ce am terminat de turuit, „teparul” a ras si a inchis. Cel putin se va vorbi despre mine ceva timp printre tepari!
Acest fapt s-a intamplat pentru ca eu nu am corespuns profilului pe care acesti infractori il cauta.
Bineinteles ca am reclamat imediat incidentul operatorului meu de telefonie care are proceduri foarte clare pentru acest tip de faruda!
De aceea va rog sa nu cadeti in plasa sau in capcana acestui tip de infractiune si va rog sa cititi : http://www.romtelecom.ro/fraudahttp://www.orange.ro/about/fraud-ro.html;  http://www.realitatea.net/cum-operau-detinutii-inculpati-in-dosarul-frauda-prin-telefon_943061.html si multe altele.

Instinteaza-ti toti prietenii pentru a nu cadea in capcana celor care folosesc metode de fraudare prin telefon!

Si tine-ti minte NIMIC NU ESTE cu adevarat GRATIS!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.