Bucharest Connect Event by Booking.com

Bucharest Connect Event by Booking.com

Best apartment in town

De câțiva ani promovam apartamentele noastre in regim hotelier din Bucuresti si prin www.booking.com, așa că am reusit să dezvoltam o relatie bună în acești ani.
Pentru prima dată am fost invitat la un eveniment Booking, care s-a desfășurat la Funky Lounge din Herăstrău pe 20 iunie 2017.
Evenimentul a avut titlul „Bucharest Connect Event” și a constat în prezentarea noutăților pe care le oferă platforma booking.com, dar și analize de piață.
La „Bucharest Connect Event” am revăzut oameni dragi, am cunoscut specialiști în hotelărie și am plecat cu un bagaj mare de cunoștințe despre marketing, management si customer care în domeniul hotelier.
Noutatea absolută pentru membri care fac rezervări prin intermediul platformei, este că de acum poți alege să plătești serviciile turistice direct la booking.com cu ajutorul unui card virtual. Până acum serviciile turistice rezervate se plăteau direct la proprietatea rezervată în numerar sau cu card bancar.
Alt lucru interesant este că booking.com a ajuns să lucreze cu pentru 1000 de locații din București, ceea ce înseamnă că notorietatea și numarul de rezervări aduse de booking.com în București depășește cu mult alți competitori.
Din analiza datelor puse la dispoziție de booking.com se vede clar o creștere a rezervărilor pentru București în acest an față de anul 2016, dar din păcate București este în continuare un oraș cu rezervări last minute, adică cele mai multe rezervări se fac cu 2-3 zile înainte de cazare. Acest fapt se datorează în principal necomunicării centralizate prin direcția de turism a P.M.B. a unei agende de evenimente care vor avea loc in București în urmatorul an. Dar și prin lipsa (mai exact, nefuncționalitatea) unei asociații de promovare a Bucureștiului așa cum orice capitală europeană are.

In concluzie acum știu mai multe despre ce își doresc turiștii noștri, ce nevoi au și cum trebuie să îi tratăm atunci când fac rezervare la apartamentele noastre în regim hotelier de 3* din București.
Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul! Pentru detalii click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.